warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Profesionalne usluge bookiranja privatnih smještajnih kapacitetaProfesionalne usluge bookiranja privatnih smještajnih kapaciteta
Vaš partner za uspješniju sezonu!

Privatni smještaj u Dubrovniku doživljava ekspanziju do razine kada iziskuje sustavan menadžment aktivnosti ukoliko želite ostvariti razinu popunjenosti te što je još važnije i adekvatnu razinu zadovoljstva Vaših gostiju.

booking agent dubrovnik

Naš je cilj ostvariti porast broja noćenja u odnosu na prethodnu sezonu kao i maksimizaciju profita svih naših klijenata. 

 

Usluge koje nudimo su sljedeće:
limited edition

 

  • Promoviranje Vaše smještajne jedinice putem renomiranih internetskih portala u svrhu što bolje popunjenosti Vašeg smještajnog kapaciteta.
  • Detaljno praćenje, kreiranje te izmjena cijena s ciljem uspješnijeg pozicioniranja na tržištu kao i maksimizacije profita.
  • Kreiranje i odabir kvalitetnih fotografija i tekstualnog sadržaja kako bi se Vaša smještajna jedinica prikazala u najboljem izdanju.
  • Vođenje korespodencije s Vašim gostima putem e-maila (po ostvarenom bookingu) te pravovremeno informiranje o rezervaciji.
  • Pružanje svih potrebnih informacija Vašim gostima te dostupnost (min. jednog) agenta za ostale potrebe gostiju kako bi se ostvarila što kvalitetnija usluga.
  • Doček i prijevoz gostiju – po dogovoru.
  • Full service, ključ u ruke – po dogovoru.

 

 

Za gore navedene usluge Booking Agent zaračunava dogovoreni postotak u obliku provizije na svaku ostvarenu rezervaciju te izdaje račun na mjesečnoj bazi. (*napomena: postotak može varirati ovisno o prethodno dogovorenim uvjetima poslovanja)  

 

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju!
 

 

English